Де в Україні знайти комерційні та державні тендери

Пошук клієнтів та партнерів є обо`язковою функцією, якщо Ви організували власний бізнес, чи працюєте на підприємстві іншого власника. Особливо в період карантину, коли одні галузі зникають, а інші, навпаки, тільки з`являються. Відбувається активний пошук нових підрядників, як у державній сфері, так і у комерційній.

Отже, постає питання, де знайти клієнтів та підрядників в Україні. Найшвидший та надійніший пошук, це скористатися спеціалізованим сайтом Смарт Тендер, який був створенний з цією метою. Це найпопулярніша українська платформа, на якій у Вас є можливість створити свій тендер, або прийняти участь у запропонованих іншими компаніями.

Комерційні та державні тендери в Україні

Як приймати участь у державних та комерційних тендерах

SmartTender — дозволяє брати участь не лише у комерційних пропозиціях, але і зареєструватися на Prozorro, щоб брати участь у державних аукціонах.

Якщо Ви шукаєте надійних та перевірених постачальників, то зробивши свою пропозицію Ви отримаєте список компаній, які відгукнуться. Завдяки чому, обрати найкращих для себе.

А якщо Ви в пошуку нових клієнтів, то саме час взяти участь у тендерах, які відповідають Вашій кваліфікації та діяльності.
Отже, що Вам необхіодно:

  1. Зареєструватися на сайті SmartTender.biz
  2. Підписати договір з Оператором електронного майданчика Smarttender.biz
  3. Обрати вид тендеру та ознайомитись з інструкцією, яка знаходиться на сайті.
  4. Розміщати свої пропозиції, та приймати участь у тендерах.

Вартість користування веб-ресурсом різна, починаючи від 3000 грн / міс. В такий пакет входить 5 видів торгів.

Тарифікація послуг від 3000 грн до 27 000 грн  в місяць.

У Вашому розпоряжденні буде:

  • Більш ніж 10 000 тендерів щодня.
  • Доступ до них 27/7.
  • Нові можливості та шляхи розширенні бізнесу та партнерів
  • Юридична підтримка

За 7 років роботи системи, її послугами скористувалося майже 100 000 підприємств.SmartTender автоматизує рух грошей на комерційному та державному ринку закупівель. Це зменшує людський фактор і нівелює ризики, пов’язані з ним.

Сьогодні багато підприємств мають посаду менеджера, який відповідає лише за приймання участі у подібних аукціонах.

А ви користувались онлайн сервісом для комерційних та державних закупівель? Яким чином знаходите постачальників? Працюєте завжди з одними постачальниками із року в рік, чи кожен рік шукаєте нових? поділіться своїм досвідом в комментарях за нашими читачами.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.