Тур в Чорнобиль з Києва: забронюйте місце в групі справжніх сталкерів

Ніч 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС стала для людства поворотною. Вона розділила наш світ на «до» і «після»: час коли люди вважали, що перемогли природу, і час, коли усвідомили ціну самовпевненості. Зона Відчуження стала туристичним центром, куди приїздять мандрівники, що мріють відчути атмосферу «постапокаліптичного світу». Мрієте побачити Чорнобиль? Тур до цього міста можна замовити у компанії «Trips to Chernobyl».

тур в Чорнобиль з Києва

Сьогодні тут відносно безпечно – гіди водять туристів лише по «чистим» доріжкам і регулярно перевіряють рівень радіації дозиметрами. За день перебування в Прип’яті можна отримати дозу в 1,5-3 мкЗв/ч. Точно таку ж «порцію» радіації людина «виносить» в собі з літака після двогодинної подорожі. Якщо ви давно мріяли побувати в цій унікальній місцевості та побачити міста-привиди на власні очі, то купуйте путівку й вирушайте у подорож!

«Trips to Chernobyl»: які переваги ви отримаєте?

Чи правда, що радіацію спиняє півметровий шар свинцю? Чи ростуть у чорнобильських лісах гігантські гриби? А як щодо мутацій – чи справді дітки-чорнобильці мали генетичні відхилення? Подейкують, що межу 30-кілометрової зони хотіли провести по центру Києва? На всі ці та інші питання ви можете отримати відповіді у гідів «Trips to Chernobyl». Досвідчені провідники покажуть вам найцікавіші локації Зони та розкажуть про події 1986 року, а також пояснять, що таке радіація, і як вона діє на організм.

Тур в Чорнобиль https://trips-to-chernobyl.com/uk/ – це вибухові враження та яскраві емоції. Звертаючись до професіоналів, ви отримуєте такі переваги:

  • комфорт – туристи будуть пересуватися на сучасному авто із кондиціонером;

  • гарантії від гіда – якщо ви скасуєте тур, або ж поїдете, але подорож не сподобається, то отримаєте свої гроші назад;

  • безпека – екскурсоводи видадуть вам індивідуальні засоби захисту: респіратори та дозиметри;

  • тур в Чорнобиль з Києва та інших міст країни – ви зможете сісти на туристичний автобус у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах України;

  • невелика туристична група – компанія формує групи по 15-18 осіб;

  • можливість замовити 1-, 2- чи 3-денну екскурсію.

Зверніться до професіоналів, і подорож до Чорнобильської зони стане одним із найяскравіших спогадів вашого життя! Компанія гарантує безпеку всіх екскурсантів і прокладає маршрути лише безпечними зонами, де рівень радіації перебуває у межах норм. Тому за власну безпеку та здоров’я можете не переживати. Бронюйте місце у групі сталкерів, і вже незабаром ви вирушите у цікаву мандрівку.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.